Wie zijn wij?

Wij zijn 'ALL-architecture', een compact veelzijdig architectenbureau uit Breda dat zich voornamelijk richt op de private sector. Wij vertalen uw wensen in een ontwerp, werken uw ideeën uit en ondersteunen u in de realisatie van het ontwerp. Met veel passie, creativiteit en vakbekwaamheid wordt samen met de opdrachtgever en gebruiker gezocht naar een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat. Bij ALL-architecture zijn we overtuigd van een proces op maat, daarom worden vooraf heldere afspraken gemaakt. De kwaliteit, de wensen en eisen, het aanleveren van informatie, de planning en het budget worden op deze manier gewaarborgd.

De veelzijdigheid ziet u ook terug in de samenhang die we creëren op de verschillende schaalniveaus: het gebouw, het interieur met bijbehorend detail en het exterieur. In onze ogen is deze samenhang cruciaal voor een goed ontwerp. Daarom verzorgen we als bedrijf ook alle bijkomende ontwerp elementen zoals bijvoorbeeld nieuwe meubelstukken voor uw interieur en het tuinontwerp wat er voor zorgt dat het gebouw optimaal tot zijn recht komt in de omgeving. Wij creëren graag een samenhang in de gehele leefomgeving.

Het doel van ALL-architecture is dan ook om de architectuur voor de particulier toegankelijker en persoonlijker te maken en het tevens een menselijke maat te geven. Wij willen voor iedereen een gepaste oplossing verzorgen en advies bieden waar nodig voor alle bouwkundig gerelateerde problemen.

Hoe is het begonnen?

Hoe is het begonnen?

Na haar afstuderen in 2010 begon Anouk Laurijssen haar loopbaan in de archite...

Partners

Partners

De maatschap all-architecture bestaat uit 2 architecten. Oprichter en archite...