Het begin

Na haar afstuderen in 2010 begon Anouk Laurijssen haar loopbaan in de architectuur. Een jaar later richt zij, na werkervaring opgedaan te hebben, ALL-architecture op. ALL is ontstaan in Delft als een zeer kleinschalig ontwerpbureau voor klanten die vooral oplossingen zochten voor kleinschalige ontwerpvraagstukken. Vragen zoals: Hoe deel ik mijn badkamer in? Kunt u een advies geven voor het uitbouwen van mijn woning? En we willen graag een overkapping, maar weten niet hoe? Deze vragen worden met veel passie en zorgvuldigheid beantwoord in een passend ontwerp.

Johan Loeffen studeerde ook in 2010 af in Delft en had al op kleine schaal opdrachten gedaan zoals het ontwerp en uitbreiding van een bedrijfswoning en het ontwerp en begeleiding van een aanleunwoning.

De maatschap

Vanaf 1 januari 2013 besloten zij hun krachten te bundelen in een maatschap en het bureau te professionaliseren. Er kwam een logo, website, grotere projecten en een nieuwe locatie: Breda.

In 2016 gaan we met ALL-architecture een jubileum jaar in. We vieren dan ons 5 jarige bestaan. Om hierop goed voorbereid te zijn lanceerde we in 2015 onze nieuwe website