De partners

De maatschap all-architecture bestaat uit 2 architecten. Oprichter en architect Anouk Laurijssen en mede-eigenaar en architect Johan Loeffen.

Anouk Laurijssen

Anouk begon haar bouwkundige carrière in 2004 aan de TU in Delft. In 2010 studeerde ze hier af als architect op het ontwerp van een duikcentrum in Zeeland. Vervolgens deed ze werkervaring op bij Geurst en Schulze architecten in Den Haag en HP architecten in Rotterdam. Hier werkte ze aan diverse projecten van een sportcomplex te Dordrecht tot de renovatie van verschillende woningen in Rotterdam en de renovatie van flats in Rotterdam. De interesse voor nieuwbouw en renovatie van kleinschaligere woningbouw is hier ontstaan. In 2011 richten ze daarom All-architecture op.

Johan Loeffen

Johan begon zijn bouwkundige loopbaan in 2002 op de HTS in Arnhem. Hier deed hij zijn eerste werkervaring op bij van Honthem architecten in Nijmegen. Na zijn afstuderen in 2006 vertrok hij voor zijn opleiding tot architect naar de TU in Delft. Na het schakelsemester en zijn master te hebben afgerond studeerde hij in 2010 af als architect op het ontwerp van een multifunctioneel gebouw op de voormalig NDSM werf in Amsterdam. Na zijn studie werkte Johan van 2010 tot 2015 voor 01-10 Architecten in Rotterdam. Hier werkte hij aan diverse grote projecten voor woningbouwcorporatie Vivare in Arnhem en voor Philips in Best. Gedurende deze periode heeft hij samen met Anouk Laurijssen de maatschap ALL-Architecture verder opgebouwd. In 2014 heeft hij zijn hobby bij de maatschap betrokken en is de zusteronderneming ALL-Furniture ontstaan. In 2015 maakte Johan de overstap naar KAW architecten in Rotterdam.